Mladići napali devojku

6 years ago by in Friške Vesti, Protivprirodno društvo, Svinjac (politika)

Jutros, oko pola pet, u centru Beograda tri maloletnika su napala devojku A.Ž. i naneli joj teške telesne povrede. Nožem su joj isekli tetive na šaci, a zatim je šutirali i tukli pesnicama. Što bi rekli mladi „izgazili su je“. Devojka je nosila majicu da simbolima LGBT zajednice van svoja četri zida, pa je to bio razlog ove patritoske prevencije bele kuge.

Povodom ovog događaja, srpski ministar policije, Ivica Dačić, je u duhu svog političkog oca izjavio da „Niko ne sme da vas bije“, samo zato što država dokazano više nije u stanju da stane na put huliganstvu i uličnom nasilju u Srbiji.

Ovakvi problemi su posledica nedorečenosti gradonačelnika Beograda kada je u pitanju sloboda kretanja i nošenje obeležja LGBT zajednice na svojoj odeći. Naime, Dragan Đilas se još uvek nije izjasnio da li i to pederi i lezbejke mogu da rade isključivo u svoja četiri zida. Pretpostavka je da je zastoj oko tog izjašnjavanja nastao zbog toga, što aktuelni beogradski drvoseča, ne zna kako da se postavi prema pripadnicima romske populacije, jer oni ne mogu biti Romi samo u svoja četri zida. Neizvodljivo je fizički.

Ako to nećete da radite na ulici, nego samo u svoja četri zida, onda bih mogao i ja da vam se pridružim

Moj predlog je da se maloletnici koji su napali i teško povredili devojku pripadnicu LGBT zajednice, stave u karantin, da se nakon detaljne medicinske provere, utvrdi da li imaju besnilo, i da se nakon toga i eutanaziraju. To podrazumeva da im u međuvremenu roditelji budu osuđeni kod prekršajnog sudije zbog toga što ih nisu propisno čuvali.
Ovo je opomena za sve roditelje koji imaju opasnu decu, da se od sada striktno mora voditi računa o tome da svi opasni maloletnici moraju imati korpu na glavi i da tokom šetnje budu isključivo na kratkom lancu.

 

Lasno je tuđim penisom gloginje mlatiti