Šta je sledeće? – Lajflajn?

6 years ago by in Protivprirodno društvo, Sudbina

Ovih dana čekamo da nam Fejsbuk uvede svoj novi proizvod „Tajmlajn“ koji će pratiti šta, gde, kad i koliko radimo. U svakom trenutku naši prijatelji će moći da znaju da li upravo čitamo Blic, ili Smokvin list.  E sad, pošto je ideja vlasnika naše privatnosti, gospodina Šećerbrega da on stalno ide napred, razmišljam kako će u praksi izgledati još novija verzija Tajmlajna koju će predstaviti za godinu dve. Na primer neki „Lajflajn“.

Beograd, Septembar 2014.

– Slušaj, ne bih da te huškam, ali onaj tvoj balvan je jutros dva puta bio na profilu kod one njegove bivše kurve Milene. – reče najnovija verzija Fejsbuka svojoj korisnici Jeleni. – Mislio je da me prejebe pa se prikačio preko proxy-ja sa Tajlanda i onda sa profila nekog Hong Mio Janeza, čiju je profil sliku skinuo sa nekog Gej sajta za upoznavanje, otišao pravo na nje . .

– Znala sam, koliko je ostao? Šta je tamo radio?
– Gledao joj je slike, oćeš da ti pokažem na kojoj se zadržao najduže?

– Neka ne mora. I šta misliš da bi trebalo da radim?

– Pa pazi, tvoja srednjoškolska ljubav, Stefan je raskinuo sa devojkom pre dva dana, a sada mu Mars iz sazvežđa Škorpiona tranzitira preko natalnog Meseca, što konkretno znači da će se lako baciti u ruke neke stare ljubavi u kojoj je sve prštalo od strasti . .

– Misliš da . .?

– . . ne sugerišem ništa, samo konstatujem.

– To mi je mnogo hevi, ipak je samo išao da vidi slike . .

– Kako god ti hoćeš, doduše statistika kaže da većina ljudi koja preko proxy-ija ide na profile kurvi koje želi jebati ili je več jebao, obično to ponovo uradi, pre ili kasnije . .

– I šta sad? Mislim bez Stefana i sličnih predloga . .

– Pa pazi možeš da kupiš cipele, sad su na vikend sniženju u Fejsbuk Maksiju, a video sam po slikama da bi ti baš ove odgovarale, slažu ti se uz onu plavu bluzu i tesnu haljinu što si nosila kod Mare na diplomskom.

– Misliš na onu bluzu što sam je . .

– . . ispolivala vinom. Baš na nju.

– Pa ne znam . .

– Ne brini imaš dovoljno novca, pogledao sam ti po slikama, računima i džepovima, imaš taman za cipele i da lagano izguraš do Oktobra sa tri kafe nedeljeno sa drugaricama, džank fud i ratu ta automobil . .

Dragi moj Fejsbuče da vidimo, šta je od jutros moj dragi radio . . išao je na Blic strip, Amitza Dulnikera, Wannabe, neku Milenu Jakovljević . . ko je ta Milena Jakovljević?

Lasno je tuđim penisom gloginje mlatiti