Jebete li vi nešto osim nas?

5 years ago by in Jebačina, Svinjac (politika)

 

Sredinom veselih devedesetih u centru Beograda neko je jednog lepog dana napisao onaj čuveni grafit „Slobo jebeš li ti šta osim nas?“, od tada do danas su smenjivala muda, ali ovo pitanje je ostala konstanta domaće diktatorske scene.

I stvarno, ako govorimo o jebanju, naročito u zdravu pamet, kad krene izborna kampanja sve ostalo se zaustavi, imam neki osećaj da dve trećine Srbije nema ovaj, regularni seks dok traju predizborne aktivnosti.

Srpska izborna i postizborna euforija me podseća na onu scenu iz crtaća kada se Tasmanijski đavo zaustavi da osmotri kuda dalje da ide da lomi, i onda stane pravo ispred kamere, i dok onako nervozno glavom vrti levo-desno i kaže nešto tipa „Arghaljjaahhhgrrr!“?
Eto tako sam sinoć zamišljao lokalne aktiviste političkih partija, nakon konačno svršenih mučnih i besmislenih izbora.

Muka mi je od svega, a u glavi vrtim film u kojem lokalna partijska mesina odlučno prolazi kroz vrata svog doma gde ga pola noći čeka zabrinuta žena. Čula je da su se neki aktivisti na biračkim mestima tukli motkama za zastave i četkama za lepljenje plakata, pa se brinula. Alfa mužjak dolazi pravo iz lokalnog izbornog štaba, nosi kopije zapisnika u levoj i flašu domaće rakije u desnoj. Nije pijan, ali je tu negde, ostavlja flašu, ali zapisnici neće da se odlepe od prstiju, pošto je slučajno umesto u gajbu sa pivom, ruku zavukao u kofu sa lepkom što su omladinci ostavili posle popodnevnog lepljenja plakata, majku da im jebe dečiju.

Ženo jes’ videla na TV-u, ono govno je pobedilo, sad neće biti blago-, nego ratnog stanja, sad kad krenu da nas stavljaju u logore, i žute trake da nam vežu oko ruke . . nego šta si se ukipila vadi sisu iz tog kartona, da je vidim, nisam je čestito promeškoljio po rukama pola godine, praktično dok su trajali ovi izbori majku im jebem lopovsku . . a vala i zaslužio sam, kod mene na biračkom mestu, naši 147 glasova – njihovi 111, oduvali smo ih . . je li, je l’ to ona nešto omekanila il’ su meni ruke ogrubele od četke za lepljenje plakata? E, a zamisli Mile će sad da bude odbornik u opštini, a ti i sama znaš da je Mile jedna bitanga neopevana, sećaš se kad sam ja bio upravnik, a on magacioner, pa kad je rasohodovao one ganc nove čizme, da bi njegov šurak, ma nema ni veze . . tako bih te sad uhvatio levom rukom za te masne guzove ženo moja, nego mi se ovi spiskovi zalepili, majku im jebem dečiju, da im jebem i njima i kofi koju nisu oprali. Nego, šta misliš o tome da te opalim na brzaka, pošto moram da kuntam jer sutra od ranog jutra pravimo demonstracije ispred opštinske izborne komisije, a? Zaslužila si vala da ga dobiješ, evo pola godine kako radimo kampanju nisam stigao da te čestito obradujem, uklonim ti nervozu i stres od njihove prljave kampanje, majku im jebem lopovsku. Može a? Pa da, i ti si živ stvor . .  aj ti idi u krevet, a ja odmah dolazim samo da sastružem ovu hartiju sa dlanova . . E a ona dozvola za tvog brata (viče iz wc-a) to nema da brineš, sredio sam sa „njihovima“ da to prođe glatko, jer sećaš se i sama kada su Paja i Joca pretprošle godine ušli sa lokalom pola metra na trotar, da sam im ja sredio da im niko ne dira ćevapdžinicu . . evo me ženo . . uuu pa ti mirišeš fino, a nešto si se i zategla dok sam ja kampanjisao, mada su ti sise i dalje ko kese za usisivač . . ajd ja ću da legnem, a ti sedi na mene . . e a prvo ga malo obradi, čist je, nema da brineš sad sam ga oprao . . sutra inače obaramo tri biračka mesta od ovih ponovljenih, da oni iz GG-a uđu u opštinu, fali im 17 glasova . . e tako, tako, vidi kako je lepo narasao . . evo . . još . . samo . . evo . . malo, tako . . ovi iz GG su skroz naši . . au ženo . . zaboravih kako ti to baš . . zzzzzzzzzz . .  sad ću da ti ga . .  zzzzzzzz . . laga . . hrk piii zzzzzzzzzz . .

Mile, zaspao je, aj sad izađi iz plakara, išunjaj se na zadnja vrata, stvari sam ti bacila na terasu iza kuće, dođi sutra ujutru, valjda ide da demonstrira ispred opštine protiv ovih tvojih . .

 

U Srbiji neko mora da jebe javno i legalno, a neko mora da jebe kad niko ne gleda, suština je da nam nikad ne manjka seksa, a narod . . narod više ne bira od koga ga prima, samo dok je seksa.

 

U Srbiji neko mora da jebe javno i legalno, a neko mora da jebe kad niko ne gleda, suština je da nam nikad ne manjka seksa, a narod . . narod više ne bira od koga ga prima, samo dok je seksa.

 

 

Lasno je tuđim penisom gloginje mlatiti