Umesto biografije za KROKODIL 2013

4 years ago by in Priroda i društvo

 

Imam obavezu da napišem par reči o sebi, takozvanu biografiju, za potrebe KROKODIL festivala 2013 na kojem nastupam 13. juna. Biografiju doživljavam kao belešku o sebi, koja nepotrebno radoznalim čitaocima pruža informacije koje su bitne za tu određenu ličnost, tako da ću preskočiti one što možete naći u upitniku za posao ili ličnu kartu jer su takve informacije bitne dosadnim ljudima i napisati vam samo ono što smatram da je jako važno da znate o čoveku koji na planeti koja postoji četiri milijarde, živi čitavih četrdeset godina.

Dakle,

rodio sam se jednog četvrtka oko pola deset uveče bez mnogo napora za mene i majku, u beogradskom porodilištu Narodnog  fronta, i to u godini u kojoj je Ivo Andrić prestao da se karta sa živim ljudima.
U horoskopu sam Škorpion, a u podznaku Lav.

U školu sam svraćao što je činilo moje profesore i mene vrlo nesrećnim ljudima, pa sam vremenom to proredio što je činilo nesrećnim moje roditelje. Svetu nikako ugoditi.

Imao sam tu nesreću da sam tokom „veselih devedesetih“ živeo malo u Evropi, malo u Srbiji, pa mi se nepovratno deformisao urođeni sistem srpskih vrednosti, zbog čega i danas patim i pokušavam da se izlečim, da bih nekako mogao da pratim program TV Pinka.

Imao sam tu sreću da sam iz prve ruke saznao šta znači izraz „Revolucija koja je pojela svoju decu“. Nije neki osećaj na kraju, ali je užasno zabavno dok traje.

Imam deset pasa i gitaru.
Imam i tri prava prijatelja.
Sviđa mi se jedna devojka, ali sam suvše velika budala da bih joj upropastio život tako što bih joj priredio emotivnu vezu sa mnom.

Kada bih bio miss sveta, rekao bih „Da mogu da biram između toga da spasim polovinu čovečanstva od udarca meteora ili picu kod Bucka od stavljanja ruske salate na nju, spasio bih picu“

Za kraj, moja poruka je – Izvinjavam se, nikad nisam hteo da počnem da pišem, ali sam se užasno smarao jedno popodne i tako je sve otišlo dođavola.

Dođite, zabavljaću vas skoro pola sata, a posle mene i Teofil i Ljuba Živkov, Njuzovci . .

Dođite, zabavljaću vas skoro pola sata, a posle mene i Teofil i Ljuba Živkov, Njuzovci . . mozak da vas zaboli

 

 

Lasno je tuđim penisom gloginje mlatiti