Testirajmo poznavanje geografije u Srba

3 years ago by in Priroda i društvo

 

Evo danas čitav dan mi je njuzfid na Fejsu pun šerovanog teksta sa Bord Pande, o tome kako glupi Amerikanci na praznoj mapi ne znaju da pogode gde se nalazi pola država u Evropi. S obzirom da sam ja osvedočeni hejter, mrzitelj sopstvenog naroda, kompleksaš i slično, odlučio sam da gurnem prst u oko domaćim pametnicima i napravio sam ovu sliku na kojoj stoje dve mape. Dao sam svima priliku da pre svega sebi dokažu kako su bolji, pametniji i opšte obrazovaniji od tih američkih balvana.

Prva mapa je mapa SAD sa obeleženim granicama, ali bez imena njihovih država, a druga mapa, je prazna mapa Srbije. Ideja mi je da na prvoj mapi pokažete, onako sami za sebe, gde se nalaze na primer, Severna i Južna Karolina, Kanzas, Misuri, Nevada, Oregon, Virdžinija, Kolorado, Arkanzas, Juta, Vajoming, Ajdaho, Kolumbija, Kentaki, Ohajo, Alabama i ostale, a na drugoj da pokažete gde se nalaze administrativni okružni centri u Srbiji. Njih 24 u Srbiji i 5 na Kosovu. Ono, gde se nalaze Valjevo, Čačak, Zrenjanin, Leskovac, Novi sad, Požarevac, Zaječar, Bor, Pirot, Kikinda, Šabac, Loznica, Užice, Peć, Kragujevac . . i da se onda svi zajedno smejemo i zabavljamo kao što se zabavljamo danas uz američku glupost sa BoredPanda.com

Putniče namerniče, testira koliko si pametniji od Amera, pokaži svoj patriotizam. Prepoznaj svoju državu.

Putniče namerniče, evo ti prilike, klikni na sliku i testiraj koliko si pametniji od Amera, pokaži svoj patriotizam. Prepoznaj svoju državu.

 

 

 

Lasno je tuđim penisom gloginje mlatiti