Nikad nećete pogoditi čije će pertle sigurno viriti iz pobedničke guze posle sukoba između Tome i Vučića

2 years ago by in Protivprirodno društvo, Svinjac (politika)

Lelek mošnica noćima je odjekivao Bajčetinom, dugo se nije znalo da li to vuci zavijaju, vile igraju kolo ili je to bol koji dolazi sa seoskog groblja. Iz upravne zgrade.
Dugo je to mučilo i Tomislava prvoodlikovanog, te je konačno odlučio da nešto učini za svoj narod. Zavukao je ruku duboko u džep gunja koji mu služi za pečenje rakije i po uzoru na Mela Gibsona, u svom rodnom selu sazidao crkvu. Tako to radi pravi predsednik, a ujedno i pravi srpski domaćin, kad se narodu stegne omča oko vrata da više disat ne može, on im ponudi prostor za razgovor sa bogom.

Čim se pravi srpski domaćin malo opari, vidi sveta, napravi se u rodnom selu kuća sa okućnicom, gostinjskom kućom, ambarom, svinjcem i crkvom.
Lepo je to kad čovek ima pola miliona evra viška pa ih uloži u pravljenje sopstvene crkve, čak iako niko ne zna odakle mu tih pet stotina tisuća ojra viška, važno je brinuti o duhovnom stanju naroda u ovom istorijskom trenutku koji bi se slobodno mogao nazvati „Život – 10%“.

No, kad zanemarimo tu duhovnu stranu i sve duhovne vrednosti koje sa sobom nosi zgrada crkve, valja razmisliti o tome da je to i jako dobra investicija. To konkretno znači da naš mudri predsednik ne samo da sad ima mesto gde može da osvešta svoju diplomu i Audi koji je dobio od Miškovi . . svog sina Radovana, nego se od toga može napraviti ozbiljan posao.

O da, dobro ste pročitali, sa dobrom strategijom prema kupcima, popustima na veliko, armijom botova koji mogu reklamirati i dizati cenu usluga licitiranjem na Kupindu, crkva svetog Tome Odlikovanog, očas posla može postati vodeća srpska duhovna ustanova za svadbe, sahrane, osveštavanje diploma, ordenja, vaučera i karata za službena putovanja o trošku države, te raznih rešenja o nameštenjima u upravne odbore koje potpisuje sin Radovan po Kragujevcu.

I uprkos ovoj pljuvačini ja i dalje duboko verujem da je Toma ipak kvalitetniji čovek od mene?

Kako zašto?

Zato što bih ja na njegovom mestu sa tih petsto tisuća ojra, baš tu u rodnom selu, umesto crkve sazidao univerzitet, da iz njega delim i verifikujem diplome, magistrate, doktorate i naučnička zvanja ko ordenje iz kabineta predsednika. I s vremena na vreme bih isturio muškost kroz prozor i piškio po sirotinji koja još uvek u gumenim čizmama po kaljavom drumu uči pošteno za pravu ocenu i diplomu.

Svu šalu na stranu, jasno je da je počeo otvoreni rat između različitih struja u vodećoj srpskoj partiji, te da nije isključeno da ćemo uskoro umesto jednog imati dva SNS-a, što prosto greje srce svakog normalnog, poštenog i radnog čoveka u Srbiji.

Stoga spremite se za novogodišnje praznike, ako ste pametni zauzmite stav, ako spadate u one koji su još pametniji ponesite kokice i zauzmite mesto u loži, a ako ste najpametniji uzmite pasoš u ruke i idite da perete sudove bilo gde gde se viori plava zastava sa žutim zvezdama u njoj.

Što se Dragan J. Vučićevića tiče, neka prestane da se preznojava, pobogu, pa nije mu ovo prvi put da mora da bira čiju će ruku više ljubiti. Miško, Đilas, Vučko, Toma, ne sumnjam da će kao lopta Saleta Đorđevića u poslednjoj sekundi uskočiti u pravi koš, ili u pravi voz kao životni neprijatelj Šerloka Holmsa.
Zato ako ne umete da prepoznate političke prilike u Srbiji, ako ste ambiciozni a ne znate kome da se javite da lepite plakate u kampanji samo pratite kako će izgledati naslovne strane Informera, jer ćete tako pouzdano znati da li se rat završio, i ko je pobedio. Alek ili Toma.

Tog jutra, iz pobednikove bulje, na naslovnoj strani Informera, viriT će dobro nam poznate pertle.

 

…a zamislite da su talentovani da ovako sviraju i pevaju?

...ma jebo i dinar i dren, samo kad bi mi se zalomio komad pogače gde su Vučićevićeve pertle . .

…ma jebo sad i sviranje i pevanje i dinar i dren, samo kad bi mi se zalomio komad pogače gde su Vučićevićeve pertle . .

 

.

Lasno je tuđim penisom gloginje mlatiti