Može li Srbija napraviti politički zaokret kao Grčka?

2 years ago by in Protivprirodno društvo, Svinjac (politika)

 

Kao što verovatno znate u Grčkoj je na izborima pre neki dan pobedila ekstremna levica. Koalicija pod nazivom Syriza.

Ekstremni levičari su ljudi koji veruju u jednakost, ravnopravnost, mir, toleranciju, državnu ekonomiju i leba bez motike.
S obzirom da je sve to jako lepo, ali neizvodljivo u praksi, u zemljama kojima je vlast takvog ideološkog opredeljenja, obično nešto krene po zlu odmah u početku i onda postanu diktatura ili se zaduže preko guše i uvuku u finansijska govna. Plus, nepotizam, korupcija i državni posao su osnova ekonomije takve države.

Daleko smo mi od uređenog prostora, ali pobedom Sirize u Grčkoj stičem utisak da se Nikaragva doselila u naš komšiluk. Obradovali su se svi ekstremni levičari u regionu, kao i borci za razna prava, sindikati, partijski vojnici u državnim jaslama, ljubitelji Ruske čizme, Kineske ekspanzije i članovi fejsbuk grupe „Udruga protivnika Globalizacije“.

Novi Grčki premijer Cipras, je već najavio vraćanje svih beneficija mučenicima u grčkoj državnoj administraciji koju je nagazila zla Angela Merkel sa zahtevom da im se prvo vrate dugovi i krediti, a da se tek onda isplaćuju 18-te plate.

Nade srpskih lezilebovića, državnih administrativaca, penzionera, primalaca raznih državnih pomoći, te inventara u kladionicama su postale nikad veće.
Evo u Grčkoj već tri dana su na vlasti ovi što su rekli „Nein!“ Četvrtom Rajhu skrivenom iza plave zastave sa žutim zvezdicama i ništa im ne fali.
Kladionice već stavljaju novu igru na tiket, čeka se trenutak kad će premijer Cipras otvoreno reći „Ma pušite nam bre kurac!“ pa da silna sperma krene prema Europskoj birokraciji koja je mislila da zajebe Grčku tako što će da im da stotine milijardi evra kredita samo zato što znaju da su Grci kao i svi ostali narodi na Mediteranu slabi na zaduživanje, nerad i ne vraćanje zajmova.
Moderno ropstvo.

Ekonomski za Grčku postoji rešenje, Naime, nova Grčka vlast se okrenula pravim prijateljima zdrave komunističke misli i ideje – Rusiji i Kini.
Oni će nam dati 15-tu platu, obrazložio je zaokret u međunarodnim odnosima, premjer Cipras u svom ekspozeu. – Nemci više neće da daju. I još traže da im se vrate pare! Nek nam se napuše mediteranskog kurca. – rekao je modernim jezikom Cipras – Nećemo više dozvoliti da nas Severnjački smarači ubeđuju kako je potrebno raditi da bi imao šta da jedeš, kad smo mi već dokazali suprotno.

I kad se malo zamislim, odmaknem ruke od ovog kapitalističkog đubreta, interneta i kompjutera, shvatim da mi treba tako isto da uradimo, da oteramo u kurac Evropu koja nas pravi robovima tim novcem koji nam daju i da se okrenemo prem . . al onda se setim da smo se mi kao heroinski ovisnik sa politikom „15 stubova međunarodne saradnje“ već zadužili kod svih država na planeti koje imaju neke pare na zajam, pa shvatim da nama ne bi pomogla ni Syiriza, ni Cipras i da nam nema spasa ni kad bismo postali mala Nikaragva na Balkanu.

 

Aleksis Cipras - čovek koji ga je prvi šuknuo Četvrtom Rajhu - Vraćam petnaestu platu i podižem za dve. Ako treba uzećemo kredit za to. Kod Kineza.

Aleksis Cipras – čovek koji ga je prvi šuknuo Četvrtom Rajhu – Vraćam petnaestu platu i podižem za dve. Ako treba uzećemo kredit za to. Kod Kineza.

 

To je on.
Aleksis Cipras – čovek koji ga je prvi šuknuo Četvrtom Rajhu – Vraćam petnaestu platu i podižem za dve. Ako treba uzećemo kredit za to. Kod Kineza.

.

 

Lasno je tuđim penisom gloginje mlatiti