Da li Željko Mitrović uređuje fejsbuk profil Kristijana Golubovića?

1 year ago by in Protivprirodno društvo

Zlonamerni ljudi bi pomislili da su se u Srbiji stvari otrgle kontroli, a to nije tačno. Stvari u Srbiji nikad nisu ni bile pod kontrolom.

Pre svega želim da napomenem da nije tačno da imam nešto protiv toga da se Kristijanu odloži zatvor koji je fasovao zbog dilovanja droge u crkvi da bi mogao da ostane duže na Farmi i tako učini da još tri meseca Mitrovićev rijaliti ostane gledaniji od Peconijevog.
Ne, digao sam ruke od pameti i skapirao da mene to sve više ne nervira, već me užasno zabavlja . .
Dakle, uzmimo kokice, zavalimo se u fotelju i gledajmo rijaliti Srbija.

U rijalitiju „Srbija“ Željko Mitrović ne samo da je vlasnik i urednik Pinka, Informera, srpskog pravosuđa i ostalih bitnih delova našeg društva, već Mitrović nalazi vremena da bude i glavni i odgovorni urednik Fejsbuk profila Kristijana Golubovića.

Znate i sami kako kažu naši stari „Ako želiš da nešto bude dobro urađeno, uradi to sam“, pa tako Kristijan Golubović sa imanja u Lisoviću na kojem je navodno u izolaciji, na svom fejsbuk profilu, poziva svoje prijatelje i fanove da čitaju Informer, koji uređuje Mitrovićev kućni ljubimac Dragan j. Vučićević, zatim objašnjava zašto je potpuno u redu da mu zbog učešća u Farmi sud odloži izdržavanje zatvorske kazne ( sa sve izvodima iz zakona), a usput pokreće peticiju protiv Kurira, i iznosi insajderske informacije o tome kako je citiram:

„Pre nekoliko minuta novinarka Kurira Ljiljana Stanisic zvala je vlasnika jedne firme da pljuje po Kristijanu. Eto samo da znaju da znamo za svaki njihov pokret. Draga gospodjice, bolje bi bilo da nadjete da se udate za nekoga umesto da pravite kvazi karijeru u propaloj firmi kod coveka koji namesta i svog oca.“

 

Sve prati čovek sa Farme

U pauzama između pesničenja, jebanja sa ostalim „takmičarkama“, upadanja u septičku jamu Kristijan uspeva da prati i kad koji novinar koga zove po Srbiji.

A možda to radi neko drugi, možda fejsbuk profil Kristijana Golubovića i njegovim fanovima (njih cirka 70.000, više ih ima nego stanovnika Kraljeva) kao protivuslugu za to što ga drže daleko od zatvora, uređuju Željko Mitrovič i Dragan Vučićević i preko njega vode svoje privatne ratove.

Pogledajte kako je Kristijanov drugar i saborac Dragan j. Vučićeviću odbrusio Aci Rodiću

Pogledajte kako je Kristijanov drugar i saborac Dragan j. Vučićeviću odbrusio Aci Rodiću.

Dakle, nemojte brinuti, stvari u Srbiji se nisu otrgle kontroli, u sigurnim su rukama Kristijana, Željka Mitrovića i Dragana j. Vučićevića.

 

.

Lasno je tuđim penisom gloginje mlatiti