Pet načina da prekineš svoj mizeran život

6 years ago by in Protivprirodno društvo, Sudbina

 

Zdrav si, prav si, bolestan si, kriv si, sirotinja si, ili razmažena bogatunija, prevazišao si svet, ideale, smrt, vrednosti i odlučio si se na finalni udarac svom mizernom životu. Evo kako to možeš učiniti.

 

Plotun u mozak

to je najčešći i najmuškiji način da to učiniš. “A u kurac sa računima, kreditima, ženama, švalerkama, degenima u saobraćaju” – škljoc, pljas i dominđenja! Ko će posle da oriba krv i mozak sa police sa knjigama, bole te kurac. Život počinje u pedesetoj, ali samo ako su te tukli mangupi kroz celo srednjoškolsko razdoblje, ako si sedeo, učio, učio i samo učio, i posle radio, radio i samo radio, i sad kad piškiš na slamčicu, možeš da se nauživaš u životu. Mr’š! Imaš metak, imaš štoljpi, znaš šta ti je činiti. Ne dozvoli da tvoje bogatstvo raskućuje sisata plavuša kojoj nisi mogao k’o čovek ni da oližeš sisu, a da se sav ne izbalaviš i upiškiš u kateter.

 

Lasta s mosta

Misliš da si mnogo pametan? Skočio si s mosta u ‘ladnu Savu, em što si se predomislio još u prvoj sekundi slobodnog leta, em što ispod mosta duva k’o prosečan raggae bend, em što nisi računao da je Sava ladna, i onda umesto da dostojanstveno crkneš bez mnogo zajebancije, ti se još par minuta praćakaš i koprcaš u ledenoj vodi, k’o degen kad ispadne iz šlaufa, dok se onako poluslomljen ne udaviš u nekom blatnjavom viru, dok ti kroz glavu prolaze slike svih pičaka koje nisi armirao.

 

Harikiri

To je za ljude od časti i dostojanstva, a ne za tebe, suicidalnu patetičnu budalu. Znači ne diraj mač, možeš da se povrediš. Ko će posle da te previja i da ti donosi supu u krevet, a? Još ako ispadneš poputni degenerik pa priznaš prijateljima da si hteo da izvršiš harikiri, smejaće ti se do kraja života. I tek onda nijedna iole pristojana cica neće hteti da ti svira u kožnu frulu, osim ako ne platiš. A to oni koji sebi raspore utrobu časti radi ne rade. Njima se svakog jutra ponude bar tri mlađe punoletnice da im jezikom promeškolje mošnice.

 

Šaka lekova

Lekovima se ubijaju žene, one uplakane, pijandure sa razmazanom šminkom. Histerične gadure čiji jebači neće da se razvedu od svoje prave žene, da bi one mogle do kraja i bez granice da ih zajebavaju. Nagutaju se lekova, a onda zovu hitnu pomoć, ili tog svog jebača, da dođe da ih spase. Onda im u hitnoj pomoći guraju crevo u želudac, drže na infuziji, vode kod psihijatra, a džukela i dalje neće da se razvede.
Je l’ to hoćeš? Da uđeš u kolo sa takvima?

Pičko.

 

Seča vena

Vene je sekla sva druga srednjoškolka od Aljaske do Griniča. Tinejdžersko samoubistvo. Prvo napišu oproštajnu poruku, pa je pocepaju, pa napišu novu, onda secnu vene, pa im je odma’ ‘ladno, pa se predomisle, pa zovu hitnu pomoć, pa jedu govna, žvrljaju satanističke simbole, niko ih ne razume, osim lekara koji se bavi pubertetskim hormonima i sličnim sranjima. To s tim venama je za tinejdžerske serije – Ma pusti ta je budala sekla je vene tri-četri puta. – Pa kako ih je to sekla tetku mu poljubim. Što nije probala pištoljem, ili sačmarom da raznese svod lobanje, kad joj već očigledno ne ide sa venama?

 

Ima tu još alternativnih tehnika, na primer, uvek možeš da odeš na Sever sa hipsterskim šeširićem, kratkom kravatom i bedžom u duginim bojama. Možeš da skineš sa neta sve epizode serije “Selo gori a baba se češlja” i da ih odgledaš u cugu. Možeš da budeš od koristi celoj naciji, pa da se digneš u vazduh u parlamentu. Možeš da skočiš sa zgrade, ali kapiram da bi sve vreme tokom slobodnog pada umesto slika iz života razmišljao o tome kako će da ti se razleti predomišljena lobanja po betonu. Možeš da se obesiš o luster, ali rizikuješ da se oklizneš, padneš i slomiš vrat pre nego ti to vešanje pođe za rukom, pošto si debil. Ili da se predoziraš heroinom, pa da se upiškiš i ukakiš od sreće. Ima toga, nije da nema.

Pitanje je samo, kad si već usrao svoj život do samoubistva, da li moraš da ga usereš i drugima?

 

Smrt na trotinetu nije opremljena da vadi utopljenike iz 'ladne Save

Lasno je tuđim penisom gloginje mlatiti