Kad je saznao da je gej, otac ga izbacio iz kuće – u big dil

5 years ago by in Protivprirodno društvo

 

Gledam sliku Stefana Radovića, devetnestogodišnjaka kojeg je pre par dana otac izbacio iz kuće, kad je saznao da mu je sin kurcoljubac, i pitam se, pa je l’ to najvažnija vest u Srbiji, majku mu poljubim bubuljičavu? Je l’ time treba da se bavi Srbija u ova teška vremena? Odrekao se otac sina pedera? Pa? Odrekla se Srbija Kosova pa se ne diže tolika halabuka.
Ne razumem u čemu je problem, svi nešto napadoše Stefanovog oca, a niko se ne pita gde je tu Stefanova krivica? Što je postajao peder kada je znao da će otac da mu se iznervira zbog toga? I ne samo da je Stefan u inat svom ocu postao peder, nego je još o tome i javno govorio, a zna da živi u Kuršumliji. U takvim mestima homoseksualizam, ako se ne tretira kao krivično delo, ono bar kao teška bolest. Izlečiva, ali bolest.
Još je Stefanov otac fin bre neki čovek, dao mu mogućnost izbora, ili kućni pritvor dok se ne odrekne pederluka, ono Đilasovo “može da bude peder u svoja četri zida”, ili put pod noge, a realno mogao je da ga da na lečenje u neki manastir, na primer tamo kod onog motoriste, kod onog što leči bolesti zavisnosti i lumbalne upale o istom trošku.
U manastiru bi mu bilo fino, prerastao je uzrast kada bi bio seksualno ugrožen od strane pravoslavnih doktora, imao bi obaveze, sticao radne navike, ne bi mu pederisanje padalo na pamet, nego kapiram da je Stefanov otac meka duša pa ga je samo izbacio iz kuće.

Nije razmišljao Stefan kad je odlučio da postane peder kako će sad otac lokalnom popu pred oči da izađe, ne sme više ni krsnu slavu više čovek da slavi, a od devedesetih ko ne slavi slavu nije pravi Srbin. Verovatno mu i posao mu visi o koncu, je l’, kako sada njegove kolege mogu da znaju da svi u kući nisu zaraženi pederizmom. Sad pop ako bude hteo, ili ako pristane kad se dooobro plati pa da ode da osvešta radno mesto Stefanovog oca za svaki slučaj, ako ima nekih pederskih klica tamo.

Inače Stefan je pokušao da se ubije svojevremeno jer su ga deca u školi zajebavala da je peder, i onda su ga poslali kod psihijatra, međutim otac ko otac, ne može da veruje da mu je dete bolesno, vidi ga, zdrav je, prav je, pa ga ispisao od tih poseta psihijatru, rečima “Nije tebi ništa, ne treba tebi psihijatar, nego nešto da karaš”. I bap postade mu sin peder.
Eto na šta je neoprezan čovek spao, misle ljudi to se uvek dešava nekom drugom ocu, pa sad mora da spaljuje posteljinu i nameštaj iz Stefanove sobe.
Sigurno sad razmišlja onako u besu, kad bi mu samo pao šaka onaj ko mu je dete navukao na penis, mislim sigurno da je majka kriva u suštini, jer da ona nije imala razumevanja za sva ta Stefanova samoubistva, do ovoga ne bi ni došlo, ali opet neko ga je na to sigurno nagovorio. Sad se ne bi Stefanovi roditelji stideli pred celim svetom. Sva sreća da su ga se odmah svi porodično odrekli, pa možda nekako i spasu obraz. Lepo joj je on govorio da Stefanu samo treba naći neku seljančicu i da je lepo oženi, napravi decu odmah, da se zaposli u kombinatu, posle da preuzme krsnu slavu da mu se rode deca i da sve bude u redu.

Evo, neka se sad brinu oni pederi iz Beograda što su mu utuvili te ideje u glavu, neka mu sad lepo kupe stan u Beogradu od onih miliona koje su dobili da prave onu paradu, pa im Đilas zabranio. Neka pokažu kako im je stalo stvarno u praksi do toga da pomognu pederima.

Kad malo bolje sagledamo, iako se dobrom delu našeg naroda ipak nakupi neka gorčina u zbog celog slučaja, Stefanov otac je neka vrsta srpskog heroja, pravi porodični čovek. Da se on pita, svi bi ti “pederi” trebalo da imaju devojke, da se lepo ožene i da imaju decu, da vidiš kako im onda ne bi padalo na pamet da se pederišu i jebu po ulicama, i puše jedni drugima kurčeve naočigled dece u obdaništu, pošto im je to najverovatnoje krajnji cilj. Stefanov otac je pokazao kako će proći svaka pederčina koja neće da se leči, nego se još kurči sa tom svojom bolešću. Ima da ćute i da budu manji od makovog zrna.
Je l’ neko nekad video, šta ti ja znam, na primer, paradu srčanih bolesnika? Stvarno zamislite da sad srčani bolesnici idu ulicom i viču “ja imam bajpas” i “ja imam tri stenta” na šta bi to ličilo? Ili da pedofili mogu slobodno da izađu u javnost i da traže da im se omogući određeno vreme u godini kad mogu da slobodno love decu po vrtićima, školskim dvorištima i crkvenim portama.
Stefanov otac je stao na branik srpske porodice, pokazao je svojim primerom da su ideali i principi važniji čak i od rođene dece.

Stefan nema šta da se buni, neka radi, nek sebi kupi stan, mlad je, punoletan, zdrav, prav . . dobro, nije zdrav, peder je, a i leči se kod psihijatra zbog tog odbacivanja od strane društva, pre svega porodice, a i jes’ malo zajebano u ovo vreme za mlade, nema posla, a i ko će sad da ga zaposli u Kuršumliji kad svi znaju da je peder, a lepo mu otac kaže da se zbog toga dobija otkaz, ali jebi ga, sam je hteo da bude peder. Rekoh već, nek mu oni pederi iz Beograda sad nađu posao. Posle ćemo moći da govorimo o tome kako pederski lobi zapošljava pedere i kako zbog toga propadamo, i raspada se model porodice zbog tog pederizma, a žene niko neće da zaposli jer mogu da postanu majke, pa da im se plaća porodiljsko. Sve je to komplikovano suviše, i sve to samo da bi se Stefan pederisao. E pa nećeš ga majci. Njegova srpska porodica zamal da se raspadne, nego otac pribran čovek, isekao tumor u korenu. Da ga stavimo za šefa pregovaračkog tima za sever Kosova i da nas vidi bog.

 

Bruka svog oca, umesto da nađe devojku i posao, da iznajmi stan i pravi male srpčiće, on se pederiše i kuka.

 

 

Lasno je tuđim penisom gloginje mlatiti