Seksualno obrazovanje – Dveri pakla

4 years ago by in Protivprirodno društvo

 

U desetak srednjih škola u severnoj Srbiji (širem auditorijumu poznatoj pod imenom Vojvodina), pre neki dan počela je eksperimentalna nastava o seksualnom obrazovanju. Između ostalog pokrajinski sexretarijat je istakao da je cilj seksualnog obrazovanja da se drastično smanji nezvanična cifra od 100.000 abortusa godišnje u toj srpskoj regiji, prevencijom, odnosno povećanom svešću i znanjem o posledicama takve aktivnosti, kao i o tome da se podigne svest o seksualno prenosivim bolestima i sličnom.

I ta laž bi verovatno kao i sve druge prošla na male dveri, da u Srbiji, hvala bogu, ne postoje prave Dveri koje reaguju brzo i ogoljuju potuljeno delovanje Evropskog Sotone nad našim ponosnim narodom.
Podmuklu nameru pokrajnskog sexretarijata za obrazovanje u svom aktuelnom krstaškom saopštenju Dveri seciraju na komade.
Naime, što se Dorsa tiče, sexretarijat ima nameru da prvo uvede seksualno obrazovanje kao eksperimentalni program u srednje škole, zatim kao fakultativni, pa kao obavezni, a onda, kad se svi opuste, da krene sa time i u osnovne škole.
Iskreno i ja mislim da je totalno pogrešno u tom periodu od 14, 15, 16 godina kada mladi kreću u seksualne aktivnosti, kvariti im zabavu time što ćete da im objasnite kako se dobija kapitalistički AIDS, neželjeno dete i kakve sve posledice ima abortus urađen na crno, ali ko mene pita.
Moram priznati da saopštenju Dveri ne stoji nigde, ali je lako zaključiti da je obdanište poslednja stanica za to izopačeno “seksualno obrazovanje”. Sve je to maslo Evropske unije, a svi znamo da su obdaništa u Evropi dokazano rasadnici pedofilije.
To je bar svima jasno.

Šalu na stranu, donekle mi je jasan strah Vratara zbog toga što bi institucije mogle da zakonski obučavaju malu decu seksu, jer je jedina institucija koju oni priznaju Srpska pravoslavna crkva, a kod njih seksualno obrazovanje podrazumeva i praksu.
Sa teškim posledicama.

Takođe mi je jasno zašto Dverjani, veruju da je mnogo bolje, da deca kao i do sada, seksualno obrazovanje stiču u porodici (za šta se inače Dveri zalažu), jer je prosečna srpska porodica dokazano funkcionalna, a da ne govorim o svim tim dodatnim časovima seksa koji se održavaju iza zatvorenih dveri između raznih očuha, stričeva, braće i ćerki o kojima se tako lepo ćuti.

Na kraju jedino što mogu da zaključim, jeste da, s obzirom na to da nas je bog napravio od blata i udahnuo nam život, potrebe za seksom i nema, osim da se ljudi prepuštaju tom Sotoninom opijatu ne bi li razorili srpsku porodicu.
Što se Vrata tiče seks je generalno jedna neprijatna životna aktivnost, koja ne samo što je greh, nego direktno utiče na raspad porodice, jer je opšte poznato da svi ti bračni partneri koji imaju redovan seks direktno uništavaju svoj brak.
Koliko ste puta samo čuli do sada, da su se dvoje razveli jer više nisu mogli da podnesu da se toliko privatavaju, ljubakaju i jebu, umesto da samo sede i gledaju Farmu? Milion puta!

Što se Dveri tiče, kud i kamo je bolje uopšte ne upražnjavati seks.
Evo, kako oni?
I šta im fali?
Ništa!
Osim seksa.

fdasdgsdgsa

Deluješ mi kao da fakultativno ideš na časove seksualnog obrazovanja – a ne samouka sam, čitala sam priručnik Dveri za udahnjivanje Svetog duha u blato.

 

 

Lasno je tuđim penisom gloginje mlatiti