Neša Slina je postao ministar, a onda se desilo nešto što je sve zaprepastilo . .

3 years ago by in Protivprirodno društvo

 

 

Na početku ovog teksta moram da kažem da smatram da Nebojša Stefanović mora da podnese ostavku na mesto ministra policije.  Pre svega kao čovek koji je postao balast promenama za koje se njegova stranka navodno zalaže i za šta je dobila većinsku podršku naroda. Kao drugo, nisam član ni aktivista SNS-a niti imam nameru da to budem. Kao treće mislim da se Srbija nikad više nije klackala na ivici potpune propasti nego danas i u skladu sa time mislim da nam je više nego ikad ranije potreban zdrav razum.
Pokušaću da objasnim zašto mislim da je ovo što se danas dešava, naročito sa internet kampanjama koje su potpuno promašena tema  kad je u pitanju srpska budućnost, opasno po državu i društvo.

Da biste razumeli temu “Slinin doktorat” moram da vas podsetim, da sam pre nešto manje od godinu dana, tačnije u Septembru prošle godine, napisao tekst o stanju u srpskoj policiji, o otuđenim centrima moći koji rade šta god i kako god im je volja. Voze konfinskovane besne automobile, sede po splavovima u društvu starleta i viđenijih bandita, u dilu su sa svim kriminalcima u državi, imaju svoje novinare, navijače, pevaljke, javne ličnosti, političare, u fioci drže za svakog po nešto i po potrebi vade kad im nešto ugrozi sistem.
U međuvremenu, u državi u kojoj su odgovorni za sigurnost građana i institucija realno gledano vlada potpuni bezbednosni haos.

Ljudi su tekst delili krišom, ne javno preko svojih profila, nego mejlom i privatnim porukama, jer ovde žive uglavnom pizde, a ne neki pravi ljudi. Čitanost je bila ogromna.
Naravno niko ni reč na tu temu nije rekao. Ni uticajni tviteraši, blogeri, ni mediji, portali. Niko, navodno, ne znaju oni da li je to baš tako, a i boli ih kurac, a i neće da se kače sa stvarno opasnim centrima moći.

I onda skoro godinu dana kasnije na čelo policije dođe neki lik koga zovu Slina, (koji je meni btw beskrajno antipatičan) najavi smene u vrhu policije . .
I nećete verovati, dva dana nakon tih najava BAP! eto vesti da je ministar policije plagirao neke pasuse u svom doktoratu . . i kako ovo prepošteno, visokoobrazovano, puritansko društvo nikad nije trpelo lažiranja i kupovinu diploma, ispita, jebanja za ocene, prepisivanja i polaganja na bubicu, odluči da stane na put tom sramnom činu doktora Sline.

Odjednom sa svih strana imate priče o lažiranom doktoratu, prvo kroz medije, koji su navodno do juče bili žestoko cenzurisani od strane tog istog SNS, pa preko društvenih mreža, tviteraša, blogera, preko nekolicine vlasnika i radnika u marketinškim agencijama koji su odavno “na liniji”.

I aj mogu nekako da razumem botovsku hajku onih što nemaju pojma o čemu se radi, al im je kul da galame “revolucija”, pa makar iza toga bili mračni centri moći koji 20 godina ubijaju po Srbiji, ali ne mogu da razumem da se i mitinzi prave. Ej!! Miting za nekoliko pasusa plagijata u doktoratu. Kao princip se brani, ustala je Srbija. Neće više oni nama.
Na kraju danas vidim, Zoran Živković ima akciju u Nišu, kao deli lažne doktorske diplome građanima, brani čovek princip pošteno zarađenih diploma, EJ BRE!
Da li su vama vrane stvarno toliko popile mozak?

I da vas ne podsećam na stanje u obrazovanju, aferu Indeks i slično, hoću da vas podsetim na ti situaciju od pre skoro godinu dana kada kao i danas bila najavljena smena Velje Fioke, Odnosno izbor novog direktora policije. Sećate se, Miša Banana, Dačić, kurci, palci, i na kraju ono obavezno puj pike ne važi . .

OBAVEZNO OVDE PROČITAJTE TEKST KOJI SAM NAPISAO U SEPTEMBRU 2013. O NUŽNOSTI SMENE VRHA SRPSKE POLICIJE

Eto, ako ste pročitali, pričajte mi malo o kratkoj pameti, pričajte mi o tome kako građanska Srbija sama digla da odbrani integritet visokoobrazovanih, pričajte mi o cenzuri i sranjima kojima se bavite nedeljama unazad. Mislite odjednom se probudio Blic i otrgao cenzorskoj politici Aleksandra Vučića . . u stvari, pričajte mi o tome za godinu dana . .

Deca nam se seku mačetama po školskim dvorištima, navijači se ubijaju u sačekušama, pucanja u po bela dana u gradskim jezgrima su kao dobar dan, nasilje u porodici, korupcija, rasulo tokom poplava, policija privodi . .  policija privodi . . policija privodi . . policija privodi . . policija . . ko upravlja policijom?

Dakle, SNS botovi, bar znaju zašto i za koga to rade, a vi? Znate li za čiji račun forsirate kampanju o plagiranom doktoratu? Ili priču o cenzuri, koja je sveprisutna osim u slučaju same priče o cenzuri, hakerskim napadima kao i u slučaju Tome diplome i Neše Doktora Sline?

I da, na kraju ako me pitate šta je problem u vezi sa ovom aferom, mogu da kažem da je problem i jedno i drugo, međutim od plagiranih pasusa u doktoratu ministra, daleko veći problem je kriminalizovani vrh policije čija je smena najavljena, a oni uspeli da spinuju javnost realno gledano trivijom (jebi ga, mi ipak nismo Danska) i ponovo izbegnu smene.
Ako se dogodi da Srbija smeni svog ministra policije, a da prethodno ne počisti kriminalce iz vrha poliicije onda, verujte mi na reč, nikad nećemo srediti stanje u državi.
Bićete namagarčeni kao i milion puta do sada. i Još više razočarani u sve.

A vi sad šerujte slike na kojima piše U lice cenzuri . .
narko kartel i kriminalizovani vrh policije likes this

 

Slina vežba propadanje - foto by Željko Šafar

Slina vežba propadanje  –

 

 

Lasno je tuđim penisom gloginje mlatiti