Svi su mislili da se Vučić promenio, a onda je ovo isplivalo u javnost . .

3 years ago by in Protivprirodno društvo

Teški su ovo dani za misleniji deo društva, koji se upire svim silama, da ovom ignorantskom narodu dokaže, kako im lično Aleksandar Vučić cenzuriše blogove i tvitove. Kako taj radikal u jagnjećoj koži, sedi u mraku svog radikalskog kabineta od jagnjeće kože, surfuje po srpskoj blogosferu i dok lista recepte kod Maje, govori svojim botovima:

– Ovaj recept za plećku u saftu . .
– Da šefe?
– Cenzurišite ga!
– Mislite da ga hakujemo?
– Šta god, samo da to više ne vidim na internetu . . treba ljudi to da čitaju, pa da ogladne i da još žele da jedu meso, pa da ih uhvati panika, jer, posla, donacija i kredita nema . . seci to u korenu da ne moram posle ko kolega Erdogan da gasim ceo internet
– Razumem šefe, saće armija naših boto . .
– . .  i ovaj pudnig od vanile . .
– Razumem!
–  . . i ovaj biftek sa žalfijom i senfom isto
– Odmah šefe!
– Je li bote moj, ko stoji iza ovog bloga Kućne majstorije?
– Jagoda Beko, ona je znate na B92, vodila emisi . .
– Na B92?
– Da, javi Slini da je privede na informativni razgovor i da je okači za plafon je da visi naglavačke dan-dva . . ona će meni kako da objašnjava kako da od plastične flaše napravim ukras . . meni . . ej?
– Da joj hakujemo blog?
– Ne, ponudite je kolačima . .  DA HAKUJETE, NEGO ŠTA NEGO DA GA HAKUJETE . . i zovite nekog iz SPC-a da baci kletvu na taj domen . . ko Rimljani na Kartaginu . .
– Razumem šefe, samo da ukucam u tablet z-v-a-t-i  n-e-k-o-g  d-a  b-a-c-i  k-l-e . .
– Šta ima još novo?
– Objavljeno da je Ljupka Stević slupala auto koji je MUP konfiskovao Šarićevom kartelu
– Ko je Ljupka Stević i kako to misliš slupala auto koji je MUP konfiskovao, slupala čekićem?
– Ona pevaljka što je utorkom na Jimmys-u, a slupala ga je tako što ga je vozila i znate već, žensko za volanom . .
– Ja tebe ništa ne razumem šta pričaš . . ko je sad taj Jimmy’s i odakle njoj auto koji je MUP konfiskovao?
– Ma to je onaj splav gde izlaze kriminalci i vođe navijača pa se druže sa policijskim funkcionerima . .
– Kriminalci?
– Pa da, tamo su baš pre neki dan izrešetali nekog zvezdinog vođu navijača, a i Cecin sin tamo izlazi . .
– Ne kapiram, a policija?
– Pa i policija često izlazi tamo, što privatno, što po službenoj dužnosti.
– I onda je neko Ljupki dao Bentlija koji je MUP konfiskovao?
– Tako je.
– Aha, malo mi sve to nejasno, je l ima da o tome piše neko od blogera?
– Nema.
– Zašto?
– Zato što ne stižu
– Kako ne stižu, pa zar sprega vrha policije i kriminalaca koji zajedno bleje na Jimmy’s-u nije jedna od najbitnijh stvari u državi?
– Nemojte  da se ljutite šefe, ja sam prenosim ono što čujem . .
– A šta još čuješ?
– Čujem da ne mogu da se bave time, jer stalno moraju da odmeravaju šta smeju a šta ne smeju da kažu jer su saznali da vi po ceo dan sedite i čitate šta oni pišu i onda ako vam se ne sviđa nešto BAP!
– Šta BAP?
–  Pa BAP, organizujete hakerske napade na njihove blogove.
– Pa jes vala, ima smisla . . nisu ni oni budale . .
– Jeste, namazani su, mudri . .
– Pa da, eto do pre par dana nisam ni znao da blogovi postoje, a sad ne mogu da se odvojim od obilja zanimljivog sadržaja koji nude.
– Ja sam Vam govorio . .
– Znam, al nisam mogao da verujem da obični blogeri i tviteraši mogu tako da prožimaju i pogađaju suštinu problema u svojim tekstovima.
– Pravo u metu šefe.
– Opasno je to, šta ako se namere na mene, pa stotine njihovih čitalaca krenu da shvataju kakav sam radikal i dalje i kako i dalje za doručak jedem placentu i pijem krv novorođenčadi, pa onda sednem, prelistam internet da vidim koga da cenzurišem . . (zvoni telefon) . . ko? . . Merkel? . .  kaži joj da ne mogu sad i da ću joj se javiti kasnije. Znam sve, nego, Nikola je izbacio novi blogpost, pa moram da pročitam da vidim da li da cenzurišem .  .

Ljupka Stević, narodna pevačica, miljenica srpskog MUP-a, naročito nedavno smenjenog generala Simića, slupala je Bentli koji je MUP konfiskovao Šarićevom klanu. Ljupka utorkom peva na splavu Jimmy's, koji je inače glavno mesto gde separe do separea sede policijski generali i šefovi narko kartela. Pre nekoliko dana ispred tog splava izrešetan je jedan od vođa zvezdinih navijača.

Ljupka Stević, narodna pevačica, miljenica srpskog MUP-a, slupala je Bentli koji je MUP konfiskovao Šarićevom klanu. Ljupka utorkom peva na splavu Jimmy’s, koji je inače glavno mesto gde separe do separea sede razni policijski funkcioneri i šefovi narko kartela. Pre nekoliko dana ispred tog splava izrešetan je jedan od vođa zvezdinih navijača.

 

Da ponovim tekst sa slike.
Ljupka Stević, narodna pevačica, miljenica srpskog MUP-a, slupala je Bentli koji je MUP konfiskovao Šarićevom klanu. Ljupka utorkom peva na splavu Jimmy’s, koji je inače glavno mesto gde separe do separea sede razni policijski funkcioneri i šefovi narko kartela. Pre nekoliko dana ispred tog splava izrešetan je jedan od vođa zvezdinih navijača.

 

 

 

 

Lasno je tuđim penisom gloginje mlatiti