A šta ako na kraju ipak odem?

3 years ago by in O ljubavi

 

Ponekad tako razmišljam o tebi, o tome kako verovatno nikad više u životu neću uspeti da nađem nekog koga bih mogao tako voleti, obožavati, nekog ko me tako inspiriše. Razmišljam o tome pa me uhvati neka panikica, šta ako te stvarno izgubim, šta ako nikad ne uspemo da se sastavimo i konačno svako ode na svoju stranu, šta će biti sa mojim jedinim preživelim idealom, idealom ljubavi. Šta će biti sa mojom inspiracijom?

Gde ću pobogu naći neku drugu koja će me tako dugo jebati u zdrav mozak raznim sranjima? Ti znaš da ja drugim ženama prestanem da se javljam na telefon posle dve pogrešno izgovorene rečenice. al ti me tako dugo zajebavaš da prosto više ne bih znao ni kako da odem, niti kako da se ponašam kad bi se ti ponašala normalno.

Znam te kako dišeš, znam kad uzmeš vazduh šta ćeš da kažeš, šta misliš, a šta ćeš da uradiš, pa te i ne slušam, nego već u glavi slažem neke stihove ili prozu o patnji koja sleduje.

Pa onda opet razmišljam kako sam se ja uopšte zapetljao u taj čvor? Kako sam uspeo da se tako snažno zakačim za tebe pored toliko devojaka koje takođe ne znaju šta hoće, koje se takođe preispituju oko svega, koje su u hroničnom PMS-u, koje traže garancije za sve, a nisu u stanju da garantuju da za petnaest minuta neće ponovo prelakirati nokte nekom drugom nijanskom crvene, ima toliko devojaka koje stalno prave neka sranja i žive život kao da niko drugi ne postoji, a ja eto, baš bez tebe ne mogu.

Mislim, mogu, al neću.

Mano negra – Mala vida:

ili ti,
Ruka crna – Kurac od života

“Tu me estas dando mala vida”
Napravila si mi od života sranje

“yo pronto me voy a escapar”
al ću uskoro da ti zapalim,

pa ti jebi nekog drugog u zdrav mozak . .

Nije lako nama sanjarima, kad sanjamo, moš' nas jebati ko volove

Nije lako nama sanjarima, kad sanjamo, moš’ nas jebati ko volove

 

 

Lasno je tuđim penisom gloginje mlatiti