Ekskluzivni intervju sa psom Novaka i Jelene Đoković, Pjerom Đokovićem

3 years ago by in Intervju

Ovih dana Novak Đoković je ponovo u žiži domaćih i svetskih medija iz dva razloga, ponovo je osvojio Vimbldon i vratio se na ATP tron, a druga je praktično najvažnija stvar u njegovom privatnom životu, venčanje sa dugogodišnjom verenicom Jelenom. Mnogo se govorilo o tome, razni ljudi su rekli šta su imali na tu temu, bilo u medijima, bilo na društvenim mrežama, pa se učinilo da ste Vi gospodine Pjer pomalo ostali zaboravljeni u celoj ovoj “Novak-Jelena-Frižider” situaciji.

– Kako se osećate po tom pitanju?

– Grrrrr av av av aaaaaauuu av grrrrr

– Normalno, svako bi se osećao tako na Vašem mestu. Novinari su stoka lešinarska, zaborave na vas kad su vam najviše potrebni. Šta mislite kako će tek biti kad se Jelena porodi?

– Auuuuu auuuuuuu ava av av av aaavvv!

Jasno. Neće moći da se živi od njihove prinove, a na Vas će svi i zaboraviti. Mislite da će Vas sad izbaciti iz spavaće sobe pod izgovorom da nije dobro za bebu i trudnu Jelenu?

– Av av av

– A pa to je lepo s njene strane, a da li Vas nekad pogađa to što je Novak veliki srpski patriota, a Vama je dao francusko ime. I to klasično francusko gejevsko ime. 

– Av vva vava vavava vava va vaaa

– Jasno, Vašeg najnovijeg kolegu je nazvao imenom drugog najznačajnijeg Srbina na svetu, to Vas sigurno jako boli.

– Auuuuuuuuuuuu

– Šta Vi mislite o stanju u srpskim medijima? O tome se puno govori ovih dana, ima li te cenzure ili ne?

– Av AAAv Ava av aV AV AV

– Znači mislite da bi Vas bilo više u medijima da su oni u Srbiji slobodniji?

– Av Av

– Diplomatski rečeno, nema šta. Jeste li razmišljali o tome da pokrenete neku humanitarnu organizaciju koja bi se bavila pravima gej životinja?

– AVAAVVAVAVAVAVAVA AAAAV! GrrrrrGHHHHH AAARGHHH!!

– Ne, nisam mislio da ste Vi, ne daj bože, velikosrpski pas iz Monaka sa francuskim imenom, gej, nego te organizacije su sad u trendu pa možda da malo povećate udeo svog pojavljivanja u medijima na taj način?

– Av av AV AV av AVA GRRRRrr Gr Gr! Žvać griz ARghhh!!

– Ne svakako nisam došao da Vas provociram . . molim Vas, gospodine Đokoviću, pustite mi nogavicu . . ostav . .  ostav . . pusti . .  strejt pas, strejt pas!

– Avvv av av . . . av av av

– Dobro, izvinjavam se i ja Vama, možemo li sad da se vratimo intervju-u?

– Av

– Znate, dosta se priča o tim razmiricama između Srđana i Novaka, pa me zanima da li Vas je Srđan nekad šutnuo ako mu se ikad uopšte ukazala prilika da vas pedalira špicom cipele?

– Av av av aaaaav av avvvaa va av . .

– Pametan pas. Kad već imate tako jasno izgrađene stavove po pitanju svega, zanima me da li mislite da srpski mediji posvećuju dovoljno pažnje životu Vašeg gazde ili mislite da ipak suviše smaraju sa, šta ti ja znam, tamo nekim ostavkama ministara i smenama policijskih generala i potencijalnim bankrotom države Srbije?

– Av ava av av aaaa av aaaa ava ava av av

– Da, saglasan sam sa Vama, publika u Srbiji je sita svega ostalog osim Novaka i Jelene, a mediji kao da to ne razumeju i imaju i neke druge vesti na naslovnim stranama.  Za kraj, šta biste poručili čitaocima bloga Amitz Dulniker?

– Av ava av av grrrr grrrr GRRRRR av AV av

– Hvala, siguran sam da bi i oni Vama poželeli isto to. Puno sreće sa tom novo džukelom što je Novak doveo i sa prinovom koja je na putu.

– Av Ava Av.

 

Eto, dragi čitaoci, nadam se da sam ovim blogpostom uspeo bar malo da ispravim tu nepravdu kojom predstavnici srpske sedme sile zapostavljaju Pjera Đokovića, iako znaju da je domaća publika gladna i žedna svega i svakog ko ima bilo kakve veze sa Novakom i Jelenom, a kamoli toga što o celoj situaciji misli njihov rođeni pas prvenac.

 

Kao po običaju konobari nisu vodili računa o tome da Pjeru treba malo visočija stolica, da bi mogao ravnopravno da uživa u večeri sa Jelenom i Novakom

Kao po običaju konobari nisu vodili računa o tome da Pjeru treba malo visočija stolica, da bi mogao ravnopravno da uživa u večeri sa Jelenom i Novakom

 

Lasno je tuđim penisom gloginje mlatiti