Dragi Bravo . . bravo!

2 years ago by in Jebačina, Protivprirodno društvo

Naš se narod često prilično omalovažavajuće odnosi prema drkanju kurca, pa kad hoće da kaže za nekog kako mu je posao, lagan, nepotreban i besmislen kaže “Ma taj samo drka kurac”. kao da je to lako, besmisleno i nepotrebno.
Ne znam da li treba da vas podsećam da je drkanje jako bitno jer oslobađa stresa, uveseljava, smanjuje broj seksualno agresivnih muškaraca, a za to je potrebna tehnika, snaga i inspiracija.

Znam da će me ovo visokomoralno društvo osuditi, ali ja mislim da je Bravo sa jučerašnjim uputstvom za mlade dame (i momke, ipak se mora voditi računa o istopolnoj ravnopravnosti), kako da izdrkaju svom voljenom ili nevoljenom dečku velika stvar.

Ne samo da je to hrabar potez, vredan svakog klika i lajka, nego je bilo krajnje vreme da neko u pravom trenutku razvoja pokaže budućim ženama i muškarcma kako se u stvari pravilno obavlja ta vrsta, da se grubo izrazim – usluge.
Bez tog uputstva mlade dame (i gospoda), buduće žene (a i muškarci) stižu u svet seksa, neiskusne, bez adekvatnog znanja, pa su neretko prinuđene da u školskom wc-u za sitnu kintu vežbaju na svojim drugarima iz klupe.

Naravno, ne rade to u wc-u sve mlade žene (ni muškarci), ima onih koji se uče i iz magazina kao što je Cosmopolitan, raznih portala koji su prepuni saveta kako da učine svog muškarca srećnim.

Na tim portalima, (koji su se juče orkestrirano izdrkavali nad uputstvom za drkanje iz tinejdžerskog Bravo magazina), ne samo da mogu pročitati razna novinarska, mentalna i verbalna izdrkavanja, ko je koga zaklao, kako, zašto, čime i pod kojim uglom, nego manje ili više upakovano takođe dobijaju uputstva kako da drkaju, prime u dupe, pičku, popuše kurac i slično.

Naravno ti portali poput Blica, Alo-a i Telegrafa, nisu tinejdžerski pa to nema istu savetodavnu snagu kao kada to uradi Bravo.
Međutim, sve te portale čitaju isti ti tinejdžeri. I to gradacijski, što je portal skloniji takvim savetima i izdrkavanjima, to je publika mlađa.

Doduše, nisu svi portali takvi, postoje i oni koji se još koprcaju u nekakvoj novinarskoj etici pa seksualnu konotaciju takvih saveta kriju iza bezličnih fraza poput “Grickajte mu uvo, ljubite ga po vratu, mazite mu stomak otvorenim dlanom . .”
Međutim u poplavi saveta koji nose klik, šer i lajk, mnogi su oguglali, što bi se reklo u školskom wc-u, “to više ni prvaci ne puše”.

Sa Bravom više nema okolišnja – “Bam!” pravo u glavu, “Kako da zadovoljite momka” i slika dečačkog kurca kog drka neka muška šaka.
Kamiondžijska šaka po mojoj slobodnoj proceni.
Bravo!

Za kraj, da ne bude da samo hvalim Bravo za iskren iskorak u cilju seksualnog obrazovanja osnovaca, moram da iznesem i jednu zamerku.
Iako je tu i ilustracija i jasno uputstvo, sve je to i dalje šturo.
Šturo je jer su tamo samo dve sličice, bez objašnjenja kako da na primer, to drkanje mlada žena (a i muškarac) urade dok stoje okrenuti jedno prema drugom lice u lice.
Takođe, nedostaje objašnjenje kako rešiti problem ako je glavić suv i kožica zapinje.
Niko nije objasnio zašto u pornićima u takvim situacijama pružateljka usluge drkanja prvo pljune u šake, ili pljune direktno na glavić. Ja sam čak čvrsto ubeđen da većina misli da se to radi zbog filmskog, a ne medicinskog utiska.

U sledećem broju Brava očekujem da se članak iz ovog popravi detaljnijim uputstvom, a onda da se napravi lep tekst o tome kako ga stojećki primiti u dupe.
U školskom wc-u, na primer.

Dragi Bravo,  bravo!

Dragi Bravo,
bravo!

 

Na kraju cele priče, jedino što je bitno jeste odgovor na pitanje, da li će neko bolje drkati nakon ovog saveta u Bravo magazinu.

Lasno je tuđim penisom gloginje mlatiti