Odgovor devojci koja je “singl” već dve godine

2 years ago by in Jebačina, Protivprirodno društvo

Pre neki dan, mnogo je ljudi šerovalo “Ispovest singl Beograđanke, napisanu ijekavicom“.
Htedoh odma da reagujem nego me gomila nekih obaveza sprečila u tome, ali zato večeras, samo za vas, moj dijalog sa tim idiotskim tekstom.

Ovako to kreće . . 

Imam 27 godina, samostalna sam, pametna, atraktivna i u skladu sa najnovijim trendom „singl”. Zahvaljujući dobrim genima mojih roditelja nemam problema da privučem mušku pažnju, ali nakon samo par „dejtova” izgubim interesovanje za njih.

Jao kul, i ja sam isto pametan, lep, veliki sam car od čoveka, ženama same spadaju gaćice kad im se približim, al ja jok . . ne reagujem na to . . boli me kurac za njihova ovlažena međunožja. 
Ja sam iznad toga.

Svi iz mog okruženja, uključujući naravno i moje roditelje mi govore da su mi očekivanja prevelika i kako bi trebalo da spustim kriterijume.

Ja isto. Nekad uopšte nisam imao kriterijume, a sad boga mi . . 
Ne dam ni jednoj koja mi se približi.

Ja se na slažem sa njima. Moja „šolja čaja” je tamo negde i ja ću tačno na vreme stići do nje, a do tada, hajde da razriješimo misteriju: „Zašto sam singl?”

E pa da, moja wc šolja je tamo gde i tvoja šolja čaja. 
U principu važno je da je šolja.
Nego stvarno, daj da razrešimo tu misteriju zašto smo singl.
Mada ja na prvu loptu mislim da si ti singl, zato što se “žališ u novine da si singl”

Sama sam zato što odbijam da sa partnerom gledam filmove koje ne volim i slušam muziku od koje mi se diže kosa na glavi.

E jbg sad. Ja sam singl zato što neću da budem u vezi, čisto da bih bio u vezi, naročito ne sa nekom devojkom koja nije moja srodna duša. 
To nema veze sa filmovima i muzikom.

Zato što mi je jezik duži od pameti pa na prvom sastanku pitam:

„Koji prašak koristi tvoja mama?”

Začuđeno mi odgovara:

„Kako znaš da mi mama pere stvari?”

Nije tebi jezik duži od pameti, nego si drska i imaš dvostruke aršine, jer se na primer postavlja pitanje, ko tebi popravlja automobil? Navučeš kombinezon pa se zavučeš u kanal da odvrneš šraf na karteru da ispustiš ulje i sipaš novo? Ili si u fazonu kad te pitaju koje ulje sipaš mineralno ili sintetičko – “Čekajte da zovem tatu da pitam. Tata, evo me kupujem ulje za auto, zato što ti nisi hteo pa me pitaju da li sipam sintaksno ili ono drugo . . sintaksno . . ne znam, tako me je pitao . . čekaj, sad ću da ti ga dam na telefon . . a da sintetičko, nije sintaksno . . “

Prećutno odmahujem rukom i prelazim na dugu temu dok mu nečujno u sebi odgovaram:

„Tako što mi miris tvoje majce štipa oči i tako što je opeglana kao da si je upavo skinuo sa vešalice iz ekskluzivnog butika.”

Realno ovde se skroz slažemo, mnogo bi bilo bolje da je došao pravo iz svinjca gde je čistio govna, to ti ne bi štipalo oči, čak naprotiv, verovatno bi ti štipalo dupe.

Sama sam zato što ne mogu da klimnem glavom kada muškarac kaže: „Ti ćeš da me čekaš kod kuće sa spremljenim ručkom, a ja ću poslije posla da gledam fudbal i pijem pivo.”

To više ne govore ni pripadnici Obraza svojim devojkama.
Ja na primer, ne dam svojim devojkama da kuvaju, da mi ne upropaste pažljivo birane namirnice.
Fudbal ne gledam, pivo ne pijem.

Zato što mislim da je „Sony” devojka sa kojom me vara. Jer, ni na kraj pameti mi ne bi bilo da bi „odrastao” čovek bio u stanju da igra igrice do pola noći.

Naravno, odrastao čovek drema popodne u stolici za ljuljanje, s sokoćalima koje su mu spale na učkur od bade mantila, dok je čitao Večernje Novosti.
U prošlom veku.

Međutim, nećeš verovati, došao je novi vek pre deceniju i po, igre se ne prave više samo za decu i tinejdžere.
Desetine miliona zadovoljnih odraslih žena ti Kendi Kraš Sagiraju iz svojih papuča.

Zato što nemam strpljena da sačekam tri meseca da „muškarac” skupi hrabrosti da me pozove na „dejt”.

Nemoj sad odma’ da to pripisuješ hrabrosti, možda samo nisi prva na listi čekanja za poziv na “dejt”, treba prvo okarati neke mlađe punoletnice koje je startovao nešto ranije.

Sama sam zato što mi kaže: „Zovem te sutra”, a onda se javi posle tri dana kao da sam ova dva provela u komi ili imala demenciju.

“Zovem te sutra” je fraza, isto kao kad sretneš nekog koga nisi video sto godina pa ga pitaš “Šta ima novo?” i “Kako si?” reda radi. Ona je u praktičnoj upotrebi poštapalica, a to konkretno znači da će se javiti, možda sutra, možda prekosutra, možda sledeće nedelje, a možda i nikad. 

Zato što izađem na prvi sastanak, a on počne da nabraja imovinu koju posjeduje kao da radim u Poreskoj upravi.

Ovde se u tekstu autorka žali što tip nabraja imovinu, a on to radi verovatno, znajući sa kim ima posla, jer se ona za dva pasusa žali kako joj tip ne plaća piće. 
Ne znam, izgleda devojko da nije do kriterijuma, nego do toga što si ti izdrkana cepidlaka kojoj sve smeta.

Zato što mi je drugarica kreativnija u smišljanju predloga zajedničkih aktivnosti, nego on. On iznova postavlja pitanje: „Smisli gde želiš da idemo.” Smislila sam! Idem kući. Sama.

Tako je, kaže ti da sama smisliš gde idete, da ne bi posle kenjala kako moraš da gledaš filmove koje ne voliš, slušaš muziku od koje ti se sere i ideš na mesta na koja ti se ne ide.

Zato što mi postavi pitanje: „Da li znaš da kuvaš?” Najradije bih prevrnula očima, ali ga ipak počastim šakom razočaranja pa kažem/slažem: „Ne znam, hoće li to biti problem?”

Kaže: „Neće.”

Izgleda da je i on slagao.

Zato što sam jednom na njegovo pitanje: „Da li znaš da kuvaš?” odgovorila: „Da li znaš da zaradiš novac kako bih ja imala šta da skuvam?”. Odgovor nisam dobila, ali nije ni on.

Čekaj, stidiš se kuvanja? Ja na primer mislim da je kuvanje posebna vrsta umetnosti. Vrhunski je ljudski kvalitet i veština znati lepo kuvati, a tipove poput Lepog Brke i Džejmija Olivera smatram velikim facama.
Kad nekog pitam da li zna da kuva, pitam da bih menjao recepte, a ne da bih znao da li ću ostati gladan u vezi.

Inače kad odem u saunu na Banjici, tamo sedi gomila matorih sportista, sudija, političara i sličnih. I dok se mučimo po onoj vrućinčini razgovaramo isključivo o receptima za prave gurmaluke.
Koje sami pravimo.

Zato što smo izašli na piće prvi put. Poziva konobara i odlazi do toaleta. Konobar donosi račun, ja plaćam. Izašli smo na piće drugi put. Konobar donosi račun, on je ispred telefonira. Ja plaćam, drugi put. Treći put stiže račun. Gledamo se. To je bio i posljednji put kada sam izašla sa njim.

Da sumiramo, Mamin sin posle tri meseca skupljanja muda te vodio na film koji se njemu gleda, koncert koji on voli, kafić u koji on izlazi, a onda izređao šta sve ima od imovine, pa kad je stigao račun legao na pod, prevrnuo se na leđa i počeo da glumi epi napad da bi se uštekao da ima kintu da ode sa drugarima da piči Sonišu u Underworldu?

Ti baš nemaš sreće u ljubavi.
Nego, jesi li možda probala da nekad budeš sa onim kojeg voliš. Desnu ruku bih mogao da dam da ti onda ništa ne bi smetalo?
Ili možda ne umeš da voliš, već sve meriš i oko svega sereš.

Zato sam sama, ali ne zadugo

Naravno, tegla Nutele je uvek tu za tebe

I za kraj, čisto da znaš, ni jedan samosvestan muškarac, koji sam zarađuje svoj novac, sam sebi kuva, pere, pegla, popravlja automobil, koji je samostalan i poštuje svoju i druge žene ne bi pet minuta trpeo izdrkavanje poput ovog koje si prikazala u svom tekstu.

****

Što se mene tiče, bog da poživi emancipaciju i to što se žene više ne stide jebanja bez obaveza. Kuvarica, spremačica, pralja, mama mi u životu ne treba.
U ideju ljubavi i zaljubljenosti sam zaljubljen i bez prisustva neke komplikatorke, a ova era razvrata i bluda, mi leže ko budali, Informer. jer raznovrstan seks je zdrav kao raznovrsna ishrana.
Malo belo, malo crveno, malo zeleno . .  od svega i od svake po malo.
Singl sam i srećan sam zbog toga.

****

E sad, naravno da ovakva govna od tekstova izmišljaju urednici i novinari raznih portala da bi sa tim fazonom “singl sam i mnogo sam jaka riba, niko mi nije ni do kolena i pišam po celom svetu” od kojeg se svim normalnim ljudima sere, izazvali konflikte u komentarima, pa samim tim povećali rič koji garantuje, klik, lajk, šer i drugi engejdžment.

Ali u slučaju da postoji ovakva “singl” devojka, ja joj želim da ostane singl da ne bi unesrećila nekog lika koji je spreman da bude rob zarad malo garantovane pičke.

 

Oohoooho ooo oooohhooo oohoo ohhhoooo oooo hoho ohhohhooo

https://

 

 

.

Lasno je tuđim penisom gloginje mlatiti