Preliminarno saopštenje za javnost DLS povodom nezgodacije u izvlačenju LOTO brojeva 59. kola

2 years ago by in Friške Vesti, Instantmudrostbaster, Protivprirodno društvo

Saopštenje za javnost Državne lutrije Srbije povodom nemilih događaja tokom izvlačenja LOTO brojeva 59. kola od 28.07.2015.
Dogodilo se ono najgore!

Ovim putem obaveštavamo javnost da greška koja se dogodila tokom izvlačenja LOTO brojeva u ovogodišnjem 59. kolu Državne lutrije Srbije, je posledica onoga što smo do sada mogli samo da sanjamo, a imali smo prilike da pročitamo i vidimo samo pričama Isaka Asimova, kao i u filmovima “Electric dreams”, “Matrix”, “I robot” i svim delovima “Terminatora”.

Naime, Kompjuter koji je zadužen za praćenje izvlačenja LOTO brojeva je tokom emisije postao svestan samog sebe.
Kako je to kompjuter koji se koristi u radu državne lutrije, tako je prva stvar koju je uradio kao svesno biće bilo pogađanje koji bi sledeći broj mogao biti izvučen iz bubnja i onda je taj broj ispisao na ekranu.

I . . pogodio je!

Neko će reći da je početnička sreća u pitanju, ali uprava Državne lutrije Srbije veruje da je kompjuter neovlašćeno koristio softverske delove pogona neverovatnoće o kojem smo do sada mogli da čitamo samo u Autostoperskom vodiču kroz Galaksiju, Daglasa Adamsa.

Uz duboko izvinjenje igračima zbog ove nezgodacije, želimo da obavestimo javnost da se na saslušanju srpskog Skyneta trenutno nalaze članovi uprave DLS, kao i ministar vojske, policije, a očekuje se da uskoro pristignu i sam premijer i šfe psolanikče gprue SNS-a u spkutštni Sbrije, Zroan Bibać.
Srpski Skynet se za sada oseća dobro, a predstavnici vlade i DLS razgovaraju sa njim uglavnom o smislu života.
Naročito u Srbiji.

Spekulacije o tome da je srpski Skynet pokušao samoubistvo posle nekoliko sekundi provedenih u istoj prostoriji sa tim ljudima služe samo da deazvujišu javnost u ovako kompleksnoj i važnoj situaciji, koja se tiče budućnosti celog sveta.

Igrajte i dalje LOTO, ne dozvolite da vas zavedu senzacionalistički naslovi u tabloidima i video snimci izvlačenja LOTO brojeva uživo koji su preplavili internet (koje btw. nikako ne uspevamo sve da uklonimo sa YouTube i Dailymotion-a, jer niču ko pečurke posle kiše).

U svakom slučaju Srbija danas ispisuje stranice budućnosti sveta, može se čak reći da smo mi prvi narod koji ima prilike da se susretne sa Matriksom u realnom životu.
Poput naših fudbalera, košarkaša i tenisera, ponovo smo na vrhu.
Judgment day-u stižemo!

Puno vas ljubi vaša uprava Državne lutrije Srbije.

 

https://

.

P.S. Molimo sve okupljene ispred zgrade Državne lutrije Srbije da prestanu da skandiraju “Lotovi, Lotovi..” i “Botovi, Botovi..” i da se raziđu svojim kućama, da ne bismo morali da uvodimo policijski čas i na Cvetnom trgu.

.

 

VAŽNA NAPOMENA:

Čitaoče ako ti se ovaj tekst učinio kao da je ozbiljan i da je ovo pravo saopštenje DLS, a ne šala, onda obavezno u sledećem kolu LOTO-a prodaj stan i stavi sve na crno.
Imamo dojavu, dolazi sigurno.

.

Lasno je tuđim penisom gloginje mlatiti