Svi će gi izginemo od krizni PR na Tonus lebac

2 years ago by in Instantmudrostbaster, Protivprirodno društvo Tagged: , , , , ,

U ova nepuna dva dana prepiske oko Tonusa koja je zakrčila internet saobraćaj, te gomile pohvala, uvreda i pretnji koje sam pročitao, jedno je sigurno, našao sam nekoliko izuzetno dobrih komentara ispod postova koji su vezani za ovaj lekoviti lebac.
Šampionski komentar cele afere je definitivno uradak Lazara Tabandželića koji je kod Istoka na profilu, ispod Pavlovićevog teksta o Tonusu, rekao:

– a brate više i tonus hleb. Em na facebook svako nešto kači, em na sport klubu stalno reklama. Sanjaću tonus hleb.

Pobednicki koment

Muke Lazarove, nisu ništa naspram muka naših, blogera, tviteraša, influencera koji po starom dobrom PR principu 24/7 života moramo brzo jedni drugima da vraćamo lopticu, jer se tako valja, al će ako dalje nastavimo, na kraju svi da gi izginemo od krizni PR na Tonus lebac, a ona zrna će i dalje da klijaju i leče šta god već leče.

– Prvo hoću da se zahvalim svima koji su na ovogodišnjem Tonus Mesamu učestvovali u ovom ludilu.

–   Drugo hoću da pitam upravu na Blic, zašto onakav tekst o meni?
Mislim, kako to misle “jedan bloger”? Kamo ono Milan Kamponeski, samoproklamovani bloger i krizni PR stručnjak je prso s mozgom od kad mu je otac umro sredinom godine, a majka i brat ga izbacili iz kuće, što u neformalnim razgovorima pričaju ovi vaši “uzbunjivači”

– Treće, mora da se razume da je tvrdnju da Tonus lebac leči dijabetes uprava Trivita pročitala na vašem portalu u tekstu “Biljna vlakna su adut svake dijete” koji je napisala Jelena Vukelić za Blic Ženu i onda su oni isto to napisali na svom sajtu.
Mis’im, ko su problem autorska prava na tu tvrdnju, možete da ih tužite, a ne da tvrdite kako su oni lažovi, jer su ukrali deo vašeg teksta.

Ako su problem autorska prava na "laž" da proklijala zrna leče dijabetes, onda Blic može da tuži Trivit, a ne da ih razvlači nedeljama po svom portalu.

Ako su problem autorska prava na “laž” da proklijala zrna leče dijabetes, onda Blic može da tuži Trivit, a ne da ih razvlači nedeljama po svom portalu.

– Četvrto, morate da razumete da su “uzbunjivači” oni ljudi koji ukazuju javnosti na neko kriminalno ili nečasno delo, a ne oni koji vode kampanju protiv nekog proizvođača u javnosti, a ovamo im ispod tezge nude da im reše PR problem koji im sami prave.
To onda nisu uzbunjivači nego reketaši.
Znam ja da vi ooohoodavno ne razumete tu razliku, al tako je.

– Peto, nisu “uzbunjivači” samo oni građani koji ukažu na nepravilnosti onih koji nisu vaši klijenti, već i oni koji ukažu na kriminalne i nečasne radnje onih koji su vaši klijenti i partneri.

– Šesto, drago mi je da ste tako brzo reagovali na “napad” koji sam napravio na vaše “uzbunjivače”, jer to dokazuje tvrdnju iz mog prethodnog teksta da postoji intenzivna kouminkacija između vas i blogerke koja je pokrenula celu priču oko afere Tonus lebac, te da je kampanja protiv Trivita između vas dobro organizovana i koordinisana.

Što vodi do stavke sedme, a koja se tiče odgovora koji je danas Dragana Đermanović ostavila na svom blogu.

– Dakle, sedam, u emotivnom, ali dosadnom i teško čitljivom “JA” PR tekstu pod nazivom “Tonus hleb, ne samo lažljiva, nego i zla kompanija (inače, Tonus hleb je zao proizvod, a ne zla kompanija) Dragana Đermanović, je iz meni trenutno nejasnih razloga, ne samo potvrdila, nego iznela i nove dokaze protiv same sebe, da je tokom aktivne kampanje koju je u javnosti vodila protiv Tonusa, bez da joj je iko to iz Trivita tražio, njena agencija preko Dunje Vujčić, iza leđa javnosti nudila i dogovarala rešavanje PR krize kompanije koja proizvodi Tonus hleb.

Što čak i da ne okarakterišemo kao reketiranje, je neprofesionalno, nemoralno i ljudski nečasno, te služi na sramotu cele PR struke, kao i blogerske zajednice.

 

Ovde im samo Istok nedostaje u komunikaciji, jer on inače voli da se petlja u sve i tako sebi bez ikakve potrebe navlači nove hejtere na grbaču. Fetiš, šta li je, jebem li ga . .

Ovde im samo Istok nedostaje u prepisci e-mailovima, jer on onako radoznao, inače voli da se petlja u sve i svašta, pa tako sebi bez ikakve potrebe navlači nove hejtere na grbaču.
Fetiš, šta li je, jebem li ga . .

– Osmo u tom svom blogu uz niz printskrinova emailova koje su između sebe razmenjivali Ilija Bursać iz agencije Apa One, Dunje Vujčić i Dragana Đermanović može se naslutiti motiv da se protiv Tonusa vodi kampanja na mrežama jer nisu prihvatili ponudu BeeShapera, agencije koju zajedno drže Đermanovič i Vujčić, a koja je bila aktuelna u avgustu i septembru ove godine.

– Deveto, dragi uzbunjivači, Bliče i onlajn reketaši, ako ćete ovako da se branite, predlažem vam da angažujete nekog PR stručnjaka, nekog poput mene, jer iza sebe imam nekoliko kriznih PR slučajeva koje sam rešio, plus, znam ljude koji vode kampanju protiv vas, plus moj tekst i šer vredi više nego svi influenceri zajedno na BeeShaperu, plus besplatno ću da vam sastavim pismo puno topline, ljubavi i razumevanja kojim ćete moći da smekšate tvrdo srce poludelog blogera kojem ne samo da je umro otac, nego mu je konstatovan i dijabetes u proteklih godinu dana.
Gratis ide i uputstvo kako da kofu govana koju ste podigli visoko iznad glave nekog ko teško radi da bi pravio nešto korisno u ovoj raspaloj državi, sledeći put ne izvrnete sebi na glavu.

– Deseto, neko je odlično konstatovao u komentarima, svi do poslednjeg u ovoj prepisci koja je udavila srpske društvene mreže, bilo da su za ili protiv Tonusa, su se složili oko jedne stvari – Tonus je zdrav izuzetno kvalitetan hleb.

– Jedanaesto, iako mi praktično svakom svojom rečju neopisivo ide na nerve, moram da se izvinim novinarki Jovani Gligorijević, koju sam pomenuo u prethodnom blogpostu, ali iskreno verujem da nema nikakve veze sa nameštaljkom o kojoj sam pisao pre dva dana.

– Dvanaesto, i Vostok je morao da rekne nešto na ovu temu, (kapiram da bi umro od opstipacije da nije) al jbg, najslabiji mu šer od svih.
U sto marke da mu Tonusov paket stiže na kućnu adresu za vikend.

.

 

Lasno je tuđim penisom gloginje mlatiti