Srpska opozicija ima šansu da pokaže narodu da je odgovornija od Vučića

1 year ago by in Svinjac (politika)

Svi smo svedoci bitke koja se danima vodi u Republičkoj izbornoj komisiji oko poništavanja glasanja na 160 i kusur biračkih mesta u Srbiji zbog gomile nepravilnosti koje su se tamo dogodile.

I bez da ulazim u priču o tome da li su izbori pokradeni ili ne, želim da vam kažem da će se na ponovljenom glasanju na tih 160 i kusur mesta voditi bitka da li če koalicije Dveri i DSS ući u parlament ili će ostati ispod crte i tako obezbediti Vučiću još sedam poslanika u parlamentu.

Naime cenzus koalicije DSS-Dveri se vrti bukvalno oko nekoliko stotina glasova i u slučaju da ne ostvare dobar rezultat (njihova je procena još 1000 novih glasova) na ponovljenim izborima ostaće ispod crte.

U  takvom scenariju SNS će po Dontovom sistemu osvojiti još sedam novih poslaničkih mesta.

Ostale partije suštinski nemaju nikakav interes na tom glasanju.

To konkretno znači da će ponovljeno glasanje na poništenim biračkim biti za ili protiv sedam novih mandata SNS-u, a jedino ko stoji tome na putu je koalicija DSS i Dveri

Zato svojim glasom koliko god on bio tih i svojim blogom koliko on mogao da utiče pozivam sve opozicione stranke, lidere, članove i aktiviste, njihove izborne štabove i sigurne glasove, kao i građanke i građane koji su protiv Vučića, da na biračkim mestima na kojima će biti ponovljeno glasanje u nedelju osmog maja, izađu na izbore i podrže listu DSS-Dveri i tako spreče da SNS uzme još sedam mandata u ovom parlamentarnom sazivu.

Mislim da manje više svi znaju moj stav o ovim strankama desnice, međutim, ovo je jedinstvena prilika da srpska opozicija pokaže Vučiću i  narodu da je u stanju da stavi državne, ispred svojih stranačkih interesa.

Podržite i glasajte za koaliciju DSS – Dveri!
Protiv SNS-a!
Ko izda pizda.

Ovo važi naročito za Nišlije kojima je poništeno glasanje na 20 biračkih mesta.

Šeruj dalje!

Lasno je tuđim penisom gloginje mlatiti